2,000.00ден

“VINTAGE WHITE”

2.000.00ден.

280гм² | 100% Памук.

“Neighbourhood Watch” сито принт напред.

“РГ///” везен амблем ракав.

!HANDWASH ONLY!

Произведено во Македонија.


SKU VINTAGE-WHITE Category

Privacy Preference Center